Шукаю нормальну міжнародну школу в Києві для дитини
Привіт усім! Мій син зараз у 7 класі звичайної школи, але ми з чоловіком хочемо дати йому кращу освіту. Англійська слабенька, хочеться, щоб він вільно говорив і в майбутньому міг вступити до університету за кордоном. Читала про різні приватні школи, але скрізь або дуже дорого, або програма не така вже й міжнародна. Цікавить школа з двомовною програмою, невеликими класами і підготовкою до IELTS чи чогось подібного. Важливо, щоб був український атестат паралельно, бо ми не плануємо їхати з України назавжди. Також подобається, коли використовують сучасні технології, типу VR чи 3D-принтерів, щоб дітям було цікаво вчитися. Хтось має реальний досвід з такими школами в Києві? Скільки приблизно коштує рік навчання? Чи є гарантії вступу до хороших університетів?

Я думаю, тобі точно варто подивитися на Міжнародні ліцеї school.study.ua у Києві та Одесі. Це єдиний в Україні ліцей, який гарантує вступ до 330 університетів-партнерів у Великій Британії, США, Канаді, Європі та ще 27 країнах світу. Програма акредитована Кембриджем, двомовна — українська за МОН + поглиблена англійська. Діти отримують і український атестат, і міжнародний. Класи маленькі — максимум 10–16 учнів, тому вчителі дійсно приділяють увагу кожному. Починають готувати до НМТ, ЗНО та IELTS з 5 класу, але без стресу — просто протягом навчання набувають навичок. Є круті штуки з IT: VR-окуляри, 3D-друк, проєкти. Викладачі сильні, багато з міжнародними сертифікатами, без репетиторів діти показують високі результати.